vederi cu drag. cine mai dorește?

Azi este o zi mai anapoda. Nu e o zi proastă, are entuziasm, dar n-am chef să respect regulile zilnice. Nu mi-am făcut exercițiile dimineață și nu mi-a fost chef nici de mâncare la prânz (oricum zic aici cum mă împac eu cu gătitul).

mi-am făcut o cafea și am luat cutia asta în brațe în mijlocul casei.

nu, nu e o poză greșită, așa frumos îmi bate soarele în casă

aseară cineva mi-a amintit de Amelie (n-am scris o postare despre, dar asta se aude pe fundal acum). de dimineață mi-am amintit de bucuria scrisorilor (de la Ordonanța Militară 3 mi se trage că m-am gândit să-mi scriu de mână și frumos toate declarațiile pe propria răspundere când o fi caz să ies). cum e mintea și cum se duce dacă o lași…

nu știu ce ați mâncat voi la prânz, dar eu am râs, am plâns (tot de bucurie), m-am entuziasmat și mai tare, am prins curaj, am visat, am văzut locuri, m-au luat doruri …

tura 1
tura 2

… și m-am întors. mai am, îmi e plin în casă de suflete și de oameni.

Așa că o să scriu vederi în perioada asta. Am timbre, am și câteva vederi, o să mai fabric altele, când o să rămân fără. Am și ceva hârtii frumoase, le pregătisem pentru declarații, dar poate scriu și ceva scrisori, dacă îmi vine.

O să le pun cândva la poștă, când o să ies pentru vreo urgență, dacă nu s-or închide cutiile poștale. Dacă da, o să le primiți mai încolo, ca amintiri din vremurile astea în care sufletele ni s-au întors către oameni.

Lasă-mi adresa dacă vrei să-ți scriu.

Uneori vederile ajung, alteori nu. Cert este că intenția și gândul bun se duc oricum.

p.s. 1 nu mă pricep la wordpress-uri și am ajuns aici adusă de o parapantă în zbor. dacă cineva știe cum aș putea ca link-urile de la articole să conțină numele articolului și nu niște cifre alandala, m-aș bucura să-mi spună.

p.s. 2 știți oare instrumentul ăla muzical – trianglu? nu știu dacă asta se aude aici, dar mă gândeam să vă spun că mă topesc după simplitatea lui.

aștept adrese și backtowork

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *