Ați zburat vreodată cu parapanta?

(și voi, dar mai ales eu, v-ați fi așteptat ca primul articol să fie despre cercetași. iată, se întâmplă să nu)

l-am cunoscut pe Alex într-un context alexian i-aș zice – venise să aducă o periuță de dinți Danei acum vreun an și după am primit de la el o invitație oficială la zbor, tot tipic alexiană – să vin pe 32 ianuarie la un zbor.

Am toată încrederea de pe lume în el.

Inițial am avut pentru că în genere există premisa de încredere și pentru că Dana are super multă încredere în el și eu în ea.

Între timp am zburat de suficiente ori încât să știu că e un profesionist și cine nu alege să-și facă treaba cu un profesionist?!

Vara trecută după o tradiție între prieteni* am fost și am zburat prima dată de la Rânca.

Îmi amintesc că eram răcită bocnă, ceea ce poate fi trecut cu vederea, dar nu aveam glas deloc, ceea ce nu chiar te ajută când zbori pentru prima dată. Cumva e o măsură de precauție să poți să-i spui celui cu care zbori că îți e rău, că ai vrea să cobori, că etc. Ehh.. eu n-am putut să fac asta și a fost așa natural pentru că zborul chiar te lasă fără glas.

*De zilele noastre de naștere care se află în apropiere, obișnuiesc cu Miha să ne facem cadou reciproc o experiență. Așa s-a întâmplat să ne dăm și cu parașuta acum 2 ani.

Alex știe să facă tot felul de giumbușlucuri prin aer, dar mie îmi place să zbor lin. Așa mă deconectează de absolut tot, de toată agitația, de tot haosul, de toate nedumeririle, de tot.

Aici e un fragment din ultimul meu zbor, dacă nu vă convinge nici că sunteți între soare și lună, apăi cred că de fapt nu vreți să fiți convinși.

Zborul nu e o experiență cu orele, sau mă rog poate fi și cu ora dacă vântul e bun, dar tocmai pentru că în genere sunt câteva minute merită trăită de la decolare și până la aterizare cu aceeași intensitate. Nu ratați nici măcar o secundă din toată minunăția asta!

Dacă vă place să aveți o privire de ansamblu asupra lucrurilor, zborul sigur e ceva ce v-ar plăcea.

De atunci mă tot întreb cât sunt de fericite păsările că pot vedea atâtea și atâtea locuri și trăi atâtea și atâtea zboruri.

Sunt motive sigur atipice (v-am informat că așa va fi aici) pentru care îți recomand să încerci un zbor. E potrivit și pentru cei care își doresc un pic de adrenalină naturală la ei în viață și pentru cei care vor să trăiască momente unice și pentru cei cărora le plac lucrurile extreme și pentru tine care citești acest articol și știu că acolo în sufletul tău dacă ai avea o listă de to do personal* ai trece și asta.

*Știu că toți vă faceți to do pentru job, faceți și pentru voi câte unul că trece viața altfel pe lângă noi.

Aici îi găsești pentru rezervare – FlyION

Zboară puiule zboară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *